28 September 2014

Tomorrow it all begins

DSC_2876
DSC_2869
DSC_2865
DSC_2910

I might just be slightly excited because tomorrow is the day! I'm finally gonna find out what kind of people are on my course, and what the lecturers are like. I'm gonna find out how much extra work I'm gonna get on top of the lectures and seminars, and that way I will be also able to figure out how many hours a week I can work. It's all a bit puzzled at the moment because it's so close yet so far, I'll be relieved to finally figure it all out! I've got a day off today so I will most probably make the nicest healthy brownies in the world (I might actually share the recipe, they're that yummy), and I might even make a batch of bread rolls for the next couple of weeks. My boyfriend is fast asleep downstairs so I better go wake him up soon so we can go up the shop before it closes. I will also have to have a brief look on the university's website if there is any material for tomorrow's lectures (I doubt it, I mean, it's only the first day, right?). I have packed my bag ready for tomorrow, and I bet you that my arm muscles are gonna be so strong after carrying that bag every day, I can already feel it! Luckily I've got a packback for book-heavy days. The last picture is of the cutest map of Cambridge city centre! I got it from the fresher's week and I think that the way it's been drawn is adorable. Not that I need a map after 3 years but anything cute is worth keeping, isn't it? 

+ Taidan olla pikkusen innoissani koska huomenna on se päivä! Vihdoin ja viimein nään millasta porukkaa mun kurssilla on ja millasia opettajat on. Saan myös tietää paljonko ylimäärästä työtä meille annetaan tuntien lisäksi, joten voin päätellä paljonko pystyn käymään töissä opintojen ohella. Tän hetken fiilikset on vähän epämääräiset kun ei yhtään tiedä mistään mitään ja kaikki on niin lähellä mutta silti kaukana. Oon varmaan tosi helpottunu huomenna kun asiat viimein selviää! Mulla on tänään vapaapäivä ja ajattelin leipoa tosi hyviä terveellisiä brownieita (voisin jopa laittaa niiden reseptin tänne koska ne on niin hyviä). Voisin myös leipoo satsin sämpylöitä parille tulevalle viikolle, niin ois tuoretta leipää evääks kouluun. :-) Mun poikakaveri nukkuu alakerrassa, joten pitäis kohta varmaan mennä tökkii se hereille, että ehitään kauppaan ennen kun se menee kiinni (Englannissa sunnuntaisin neljältä!). Mun pitäis myös varmaan kattoo vähän yliopiston nettisivuilta, että onko huomisille tunneille laitettu mitään materiaalia, joka pitäis etukäteen lukea, vaikka toivottavasti ei oo koska sehän on vasta eka virallinen koulupäivä! Oon pakannu koululaukun valmiiks kuin mikäkin ekaluokkalainen. :-D Voin kertoa että mun käsivarsilihakset tulee niin vahvistumaan tän koulunkäynnin myötä kun kannan tota koululaukkua, mun lihakset on nyt jo kipeet parin päivän kantelun jälkeen, eikä laukussa siis ollu ees koulukirjoja. Onneks mulla on alkuun vaan yks kirja ja kun niitä alkaa olemaan useempia otan repun käyttöön. Vikassa kuvassa on söpöin Cambridgen keskustan kartta, jonka sain fresher's weekiltä (ekan vuoden opiskelijoiden tapahtuma josta sai paljon kaikkee ilmasta ja miljoona alennuskuponkia yms). Enhän mä kolmen vuoden täällä asumisen jälkeen karttaa oikeestaan tarttis, mutta kaikki söpöhän on syytä säästää, eikös?

2 comments:

  1. Voi että toi kartta on ihan yli söpö!!! Säästät sen koska sit ku me tullaa tai joku muu nii voit sen opastuksel esitellä paikkoi ;) ja perus koululaukku pakattu valmiiks aina ennen ekaa koulupäivää ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo säästän. Pakkasin sen uudestaan torstaina mut tajusin et maanantaina vast on kouluu. XD

      Delete