13 August 2015

In the zoo

DSC_0689
DSC_1342DSC_1257DSC_1691
DSC_1429
DSC_1510
DSC_1516
DSC_1414
DSC_1016DSC_1266DSC_1875
DSC_1656
DSC_1796
DSC_1542DSC_1383
DSC_1824
DSC_1604
DSC_1039
DSC_1803
DSC_1849

Here's a load of pictures from a zoo Jonny and I went to in June. It's quite surprising how many zoos there are in England, and this one was only a half an hour drive away. It was such a warm day so all the animals were out, and we did walk around twice so managed to see pretty much everything. I really enjoy zoos, and seeing all the animals. This particular zoo was brilliant because all the animals had plenty of room and they seemed very happy. I absolutely adore meerkats, and to be honest all the animals melt my heart. It's such a great way to spend a day off and both of us had cameras, so we pretty much spent all day photographing animals, and aren't they beautiful? Definitely need to go again soon.

August has started well, and I've been working four days a week, so I have had time off to just chill. I started drawing again and also bought an adults' colouring book, haha. It's so addictive and I've been itching to get on with drawing and colouring when I'm at work! Today I have been editing last year's holiday pictures from Cornwall, haha! I shall be posting them on here because next week we're off to Cornwall again, wohoo. It's such a beautiful part of England, definitely one of my favourites, Going through the pictures got me into a proper holiday mood now, but luckily I'm off today so I probably won't even leave the house, apart from maybe going for a quick walk to get fresh air. I've been meeting up with some Finns who live in Cambridge, and it's been making me feel a bit more like home again. It's nice to meet like-minded people again. Now I'm gonna finish the holiday pictures off and get something to eat. Let's hope the weather will be good for my holiday. 

+ Tässäpä iso kasa kuvia eläintarhasta, jonne Jonny ja minä suunnattiin yhtenä vapaapäivänä kesäkuussa. Täällä on itseasiassa tosi monta eläintarhaa ihan lähistölläkin, ja tonnekaan ei ajanu kun vaan puol tuntia. Oli tosi lämmin päivä, joten kaikki eläimet oli ulkona ja koska käveltiin ympäriinsä pariin otteeseen, niin nähtiin varmaan suurin osa niistä. Tää eläintarha oli tosi kiva siinä mielessä, että kaikillä eläimillä oli paljon tilaa ja ne vaikutti tyytyväisiltä elämäänsä. Mangustit on mun lemppareita, ja jos totta puhutaan niin rakastan kyllä kaikkia eläimiä. Oli tosi kivaa viettää vähän erilaista vapaapäivää, ja koska meillä molemmilla oli kamerat mukana, kyykittiin milloin missäkin asennoissa kuvaamassa eläimiä. Eikö ne vaan oo niin kauniita? Pitää todellakin mennä tonne uudestaan.

Elokuu on alkanu tosi kivasti. Oon ollu toissä neljänä päivänä viikossa, eli lomailuunkin on jääny aikaa. Aloin piirtämään taas pitkän tauon jälkeen, ja ostin myös sellasen aikuisten värityskirjan ja mulla on töissä sormet syyhynny et pääsis kotiin värittämään ja piirtämään, haha! Tänään mä oon muokannu viimevuotisia Cornwallin lomakuvia, koska ollaan menossa ens viikolla taas sinne, ja ajattelin laittaa vähän tännekin kuvia, että näätte millasta siellä on. Se on ehdottomasti yks mun lempparipaikka Englannissa, koska siellä on meri ja tosi kauniita vanhoja kyliä. Oon nyt ihan lomamuudissa kun oon kattellu niitä kuvia, mut onneks tänään onkin vapaapäivä niin voin vaan laiskotella. En varmaan poistu kotoa, ellen jaksa lähtee vähän kävelylle haukkaamaan raitista ilmaa. Oon tavannu muutaman suomalaisen jotka asuu Cambridgessa, ja on jotenkin taas tosi paljon kotoisampi olo. On niin kivaa tavata sellasia ihmisiä joiden kanssa juttu luistaa. Nyt muokkaan noi viimeisetkin lomakuvat ja haen jotain syötävää. Toivotaan, että lomalla säät suosis meitä!

2 comments: