26 October 2014

One busy week

DSC_4039
DSC_4043DSC_4038
DSC_3468

An old aupair-friend came for a visit last Friday and stayed for a week. Obviously I wanted to spend as much time with her as I could so I didn't have time for many other things, like updating the blog. Luckily I now have pictures for many days to come. I didn't even do the reading like I have so far (which means in the beginning on the week instead of the end) but still managed to get it done, apart from one chapter I will have to read tomorrow. I have pretty much been out all week and only had time to sit down on Friday (to do the reading, of course) so I didn't really have much time for resting. I went out on Saturday and slept over at my mates for the first time, which was quite cool. I have definitely missed sleepovers! It seems like uni life has finally hit me and I keep having loads of stuff to do, especially now that I'm officially a course rep for media course! I will try and squeeze in a couple more posts next week, and I really need to get that Cambridge post out soon.. it's actually quite hard to think about interesting facts when I live near them every day. Anyway, life is good, even though there are some difficult bits to it, like being on the queue on phone to the tax office for half an hour and accidentally ending the call the moment they pick up. I just had to call them again and queue another half an hour, I tell you it's not fun! Luckily I won't have to call them again anytime soon. I have noticed sorting out all the uni stuff that England has such old-fashioned and burocratic rules. Sometimes things just won't go the easy way so it's better to just leave it after several tries, that's what I've realised. Now my boyfriend is demanding on painting my toenails red and watching American Pie so I shall not turn him down. Laters!

+ Vanha aupairkaveri Vivian tuli viikon vierailulle Cambridgeen ja luonnollisesti haluttiin nähdä niin monena päivänä kun viikossa ehittiin. Siksi en sitten ehtinytkään tehdä oikein muita asioita, kuten päivittää blogia, mutta kuvia tuli otettua sitten useempien päivien varoiksi. En myöskään ehtinyt tehä lukuläksyjä kuten oon tähän asti tottunut (eli kaikki pois alta alkuviikosta) mutta sain silti kaiken tehtyä yhtä kappaletta lukuunottamatta, jonka luen huomenna koulussa. Oon ollu melkeenpä koko viikon juoksemassa paikasta toiseen, joten mulla ei oo ollu aikaa istua alas (paitsi perjantaina lukemaan lukuläksyä) ja rentoutua. Käytiin vähän Tiinan kanssa baarissa lauantaina ja menin niille yöksi. Ai vitsi kun mulla on ollu ikävä yökyläilyä ja oli niin hauskaa päästä näkemään niiden perheen suomalais-espanjalaista arkea (vaikka kyseessä olikin valmistujaiset), sain teetä muumimukista ja aamupalaks oli ruisleipää! Opiskelija arki on vissiin löytänyt tiensä mun luo ja tuntuu että koko ajan olis kauheesti tekemistä, varsinkin nyt kun oon virallisesti course rep eli meidän kurssin edustaja (aka tukioppilas). Yritän puskea pari postausta ulos ens viikolla ja se Cambridgepostaus ois tosi kiva saada valmiiksi. Kiinnostavia faktoja on vaan aika vaikeeta keksiä kun elän niiden kanssa joka päivä! Joka tapauksessa elämä on mukavaa, vaikka välillä se onkin aika pyllystä, esim. sillon kun oon jonottanu 30 min puhelimessa verotoimistoon ja vahingossa lyön luurin korvaan sillä sekunnilla kun sieltä vastataan. Piti sitten vaan jonottaa toinen puoltuntinen, vaikka ei paljoo huvittanut. Onneks ei tartte sinnekään hetkeen soitella. Oon kyllä huomannu että Englannin systeemit on niin vanhanaikaset ja byrokraattiset, että useemman yrityksen jälkeen voi oikeesti vaan hyvillä mielin luovuttaa. Nyt poikakaveri vaatii että se saa lakata mun varpaankynnet ja että katotaan yhessä American Pie, ja eihän tollaseen nyt voi sanoa ei! Moikat siis.

2 comments:

  1. Ihana fiilispostaus! Niin se vaan on et opiskelijan arjesta ei lopu tekeminen koskaan... :D mut on se toisaalta ihan mukavaakin silleen :) ihana jonny! X)

    ReplyDelete
  2. Juu ei lopu tekeminen! Se on niin vaativa mut onneks vaatii kivoja asioita. :-D

    ReplyDelete