10 November 2014

Them Cambridge hoods

DSC_4484
DSC_4496
DSC_4485
DSC_45155DSC_4507
DSC_4497
DSC_4490

Cambridge is definitely one of my favourite places, it's just so beautiful! I mean Finland is beautiful with lakes and forests but Cambridge has old English town kind of beauty to it. It's all about the details. Because my mind is all full of the essay still (and I won't have time to write it in the end of the week, which makes me panic a little) I decided to make a lovely list to distract myself.
1. I'm possibly addicted to pepsi max. I can't eat sweets or chocolate because I get tummy ache but oh dear pepsi max kills my sweet tooth. They do a cherry flavour and it's too good. Too bad it's  so addictive!
2. I made some lovely oat rolls today, next time I'm gonna add some grated carrot in the dough to give them a veggie boost.
3. I might be a bit too ambitious because I find I've done the reading and written the essay when everybody else hasn't even started and I really don't know what to think about it.
4. I absolutely love pesto pasta with courgettes, mushrooms and pine nuts at the moment, it's so yummy and quick!
5. How did all the points end up being about food?
6. I honestly can't think of anything but the essay. I just want to get it over and done with and forget all about it. It's not like I'm even that stressed but it's all over my brain, why???
7. I'm going to a rep panel meeting on Thursday and I have to speak in front of all the other reps and teachers and staff omg. Hopefully I won't die.
8. Extra fun fact: I have managed not to go shopping since I started uni! That might change tomorrow too haha!

+ Cambridge on kyllä yks mun lempparipaikoista. Täällä on niin kaunista, siis tietty Suomessa on kaunista kun on järviä ja metsää, mutta täällä on niin paljon historiaa ja vanhoja tosi yksityiskohtasia rakennuksia. Se kauneus on niissä yksityiskohdissa! Koska en edelleenkään pysty ajattelemaan muuta kun esseen kirjotusta (koska tajusin etten ehi loppuviikosta kirjottaa sitä ollenkaan) päätin kirjottaa listan ja ovelasti harhauttaa ajatuksiani.
1. Oon mahdollisesti koukussa pepsi maxiin. Täällä myydään kirsikan makusta pepsi maxia ja se on parasta. En voi syödä karkkia tai suklaata kun maha tulee kipeeks, mutta pepsi onneks tappaa makeanhimon, harmi vaan kun se on niin koukuttavaa!
2. Tein tänään tosi hyviä kaurasämpylöitä ja ens kerralla aion laittaa porkkanaraastetta taikinaan antamaan mukavan kasvislisän, hehee.
3. Oon ehkä vähän liian kunnianhimonen kun oon huomannu, että oon aina lukenu lukuläksyn ja kirjottanu esseen ennen kun kukaan muu mun luokalla on alottanu enkä oikeen tiiä mitä ajatella asiasta.
4. Mun lemppariruoka tällä hetkellä on pestopasta kesäkurpitsalla, herkkusienillä ja pinjansiemenillä, nam! Se on niin nopeeta ja herkullista.
5. Mites nää kaikki kohdat liittyykin ruokaan...?
6. En oikeesti kykene ajattelemaan muuta kun esseetä. Ei se ees silleen stressaa mua niin paljoo, mutta haluun vaan saada sen valmiiks ja unohtaa koko asian. Aivot lopettakaa sen essee sanan toistaminen!
7. Meen torstaina rep paneliin, jossa annetaan palautetta meijän kursseista muiden reppien ja opettajien edessä, toivottavasti en kuole.
8. Ekstrakiva fakta: oon onnistunu olemaan shoppailematta siitä asti kun alotin yliopistossa! Mut huomenna voi olla et asiat muuttuu ku meen vähä Gappiin aleihin hehe. 

4 comments:

 1. Olettepa nättinä, sekä sinä että Cambridge! Opiskelijuus ja opiskelijakaupunkius henkii tosi ihanasti näistä kuvista (: Tsemppiä esseen urakoimiseen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Onneks sain esseen jo tänään valmiiks eli pitää vaan kattoo sitä torstaina ennen nettiin lataamista. :-)

   Delete
 2. Cambridge näyttää tosi kauniilta paikalta :) Tuolla olisi joskus ihanaa käydä :)
  Blogissani on sinulle pieni syksy - haaste: http://greatbritaininmyheart.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on, kannattaa tulla käymään! Kiitos haasteesta. :-)

   Delete