8 February 2015

Trying to motivate myself

DSC_6484
DSC_6552
DSC_6488
DSC_6549
DSC_6540

Now that the first uni week is over I finally motivated myself to do some reading (despite skipping a chapter or two). Some texts are just way too boring and clumsy to read so I don't blame myself. The main thing is that I feel that I've understood the main point of what we have learned so far, even though it's not a lot as I'm only in two days a week, haha! I feel it's enough though because I'm in from 9 till 5 on Mondays and from 12 till 6 (with a 3-hour break in the middle) so I do spend quite a few hours in uni. The good thing is I still manage to work enough hours over three days and even get two days off. All seems to have turned out a lot better than last semester actually! :-) Today I've had a lovely Sunday, and have got a lot of things done even though I thought I'd run out of time. I managed to even hoover the room and that's taken me months haha! My boyfriend's parents went on holiday and took the dog so I could peacefully hoover because if the dog is here when the hoover is on, it's just madness. I made some bread roll dough earlier so I'm gonna make rolls and pizza in a minute. :-) Then me and my boyfriend are going to relax and enjoy the quietness as everybody else is going out. Bring it on, second week of this semester, I'm all ready! :-)

+ Nyt kun eka kouluviikko on ohi niin onnistuin vihdoin motivoimaan itteeni lukemaan lukuläksyä (vaikka skippasinkin kappaleen tai kaks, hehe). Jotkun annetut tekstit on vaan liian tylsiä ja kuivakoita et vois jaksaa kiinnostua, eli en syytä itteäni. :-D Pääasia on, että musta tuntuu että oon oikeesti ymmärtäny mitä ollaan opiskeltu tällä viikolla, vaikka ei sitä asiaa niin kamalan paljon oo vielä tullu. Oon vaan kaks päivää viikosta koulussa, mutta se tuntuu kyllä ihan riittävältä koska oon siellä kaks pitkää päivää - maanantaisin 9-5 ja torstaisin 12-6 (vaikka torastaisin keskellä päivää on kyllä kolmen tunnin tauko). Se tarkottaa kuitenkin, että ehin myös käymään kolmena päivänä viikossa töissä ja silti mulla on kaks vapaapäivää! Jotenkin kaikki aikataulut vaikuttaa loksahtaneen paikalleen paljon paremmin kun viime lukukautena. Tänään mulla on ollu mukava sunnuntai ja oon saanu paljon asioita tehtyä, vaikka luulin että aika loppui kesken. Ehin jopa imuroimaan meijän huoneen ja sen aikaansaamisessa on kestäny jo kuukausia, hehhe. Toisaalta en ees haluu ottaa imuria esiin kun koira on kotona koska siitä haukkumisesta ei tuu loppua, eli nyt kun koira meni poikakaverin vanhempien kanssa lomalle tuli otollinen hetki. Tein sämpylätaikinaa ja kohta meen laittamaan ne uuniin ja leipomaan meille illalliseks pitsat. Sitten voidaankin poikakaverin kanssa rentoutua kun kaikki muut lähtee ulos bilettämään. Rentouttavan päivän jälkeen oonkin valmis toiseen kouluviikkoon!

2 comments:

  1. Tosi kiva et sul on nyt tollane hyvä aikataulu!! Ettei oo liian täyteen tuupattu niin et jaksaa tehä kaiken ja saa vähä lepääkki :)

    ReplyDelete