24 February 2015

Reasons why I'm happy I decided to go to university

DSC_6918
DSC_6726DSC_6755
DSC_6888
DSC_6845

I was doing my homework this morning - writing twitter fiction. It's basically a moment from a 'story' with a twisted end put within 140 characters. Not the easiest of homework but I tell you, it was the first one during the whole first year. After making up the three required twitter fictions I felt strangely satisfied and happy - I had done my first homework! As it was a part of the networked image module, I posted it all on my portfolio blog, which you can find here. Later on I started doing my reading for media technology module, only to find out it was about blogs and blogging! It fills me with unexplainable joy to be studying something I feel so passionately about! In the past week I have been extremely satisfied with the course I chose to study. All in all, we have studied the history of the Internet, blogging, and designing magazine spread sheet. I mean, what else can I wish for? I don't think I'll be able to just explain how much I am enjoying uni and the path I chose to take, even though it seemed nearly impossible. It makes it even better that I went for the longest run I have ever done this morning and it made me feel absolutely amazing. I could run for 50 minutes straight, and I felt like I could do anything after that, haha!

I have different lecturers this year, and some of them have been a bit strange but I'm slowly starting to like them too. I have found some amazing friends and I feel like we are more like a group this year. Everybody is friendlier and more relaxed. First semester it felt a bit wrong talking to people who hadn't talked to you before but now it doesn't matter anymore, we're all media students and a big lovely group. Simply put, it all feels great and even though I might not get the time to do all the readings I understand what we're learning. I have time to go running most mornings and it has really helped to boost my mood as well. I think that's all the cheering I'm going to give my uni today but before I go I will explain the last picture - it's my porridge dinner I packed for work. Just add the banana, milk, and dates. I think I should get some sort of lunch packing award because of it, I mean look at it. :-D Laters, I hope you're all as good as me!

+ Tänä aamuna tein läksyjä, eli kirjotin twitter fictionia. Se on 140 merkkiin mahdutettu hetki 'tarinasta', jossa on usein yllättävä loppu. Ei kaikkein helpoin läksy, mutta arvatkaa mitä, se oli ekan vuoden aikana eka saatu kotitehtävä. Kun olin saanu kaikki kolme twitter fictionia kirjotettua mulla oli kummallisen tyytyväinen ja ilonen olo - olin sentään tehny mun ekan läksyn! Se oli osa networked image kurssia, eli postasin sen mun portfolioblogiin, jonka löydätte täältä. Myöhemmin mä alotin lukemaan lukuläksyä, vaan huomatakseni, että viikon aiheena oli blogit ja bloggaus! Mulle tulee niin selittämättömän onnellinen olo kun saan opiskella asioita joista nautin niin kovasti. Viimeisen viikon aikana oon ollu älyttömän tyytyväinen, että päädyin opiskelemaan mediaa. Kaiken kaikkiaan viimesen viikon aikana ollaan opiskeltu Internetin historiaa, bloggaamista ja lehden sivujen ulkoasun suunnittelua. Siis mitä muuta voisin edes toivoa? En varmaan pystyis edes selittämään miten tyytyväinen oon, että päätin mennä yliopistoon ja valita tän polun elämässäni, vaikka se aluks vaikuttikin vaikeelta. Kaiken tän tekee vielä paremmaks se, että kävin aamulla mun elämäni pisimmällä juoksulenkillä ja jaksoin juosta 50 minuuttia putkeen. Sen jälkeen oli aika voittamaton olo!

Mulla on eri luennoitsijat tänä vuonna ja jotkut niistä on ollu vähän kummallisia, mutta vähitelleen oon oppinu tykkäämään niistäkin. Oon löytäny uskomattomat ihania kavereita ja meijän kurssiporukka tuntuu paljon yhteneväisemmältä tänä vuonna. Kaikki on ystävällisiä ja rennompia. Ekana lukukautena mulla oli vähän sellanen olo, ettei kaikille voinu puhua ellei niille ollu puhunu aiemmin, mutta nyt sillä ei oo enää niin väliä. Nyt me ollaan kaikki osa isoa ihanaa mediaopiskelijoiden ryhmää. Yksinkertasesti sanottuna, kaikki on nyt tosi jees, ja vaikka en aina ehikkään lukemaan kaikkia lukuläksyjä, mutta tiiän silti mistä tunneillä puhutaan. Ainakin ehin suurimpana osana aamuista juoksemaan ja se piristää mieltä poikkeuksetta. Siinä on varmaan kaikki kehut jotka voin tältä päivältä antaa mun yliopistolle, mutta ennen kun mä meen niin annan selityksen tolle vikalle kuvalle - se on mun banaanipuuroillallinen, jonka pakkasin töihin evääksi. :-D Lisää vain maito, banaani ja taatelit päälle! Mun pitäis kyllä saada joku eväidenpakkauspalkinto ton takia oikeesti, kattokaa nyt sitä. Seuraavaan kertaan, toivottavasti teillä on kaikki yhtä kivasti kuin mulla! :-) 

2 comments:

  1. Ihan sika kiva ja positiivinen teksti!! On nii kiva ku löytää oman alan ja on siit innoissaa! Toivotaan et innostus vaan edelleen kasvaa <3 :)) p.s. en saanu koulublogii auki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :-) Se on just ihanaa! Ja joo toivotaan niin. Laitoin sulle linkin facessa, mut se on https://johannanetworked.wordpress.com/ jos joku muu ei saa sitä auki! :-)

      Delete